G-pont masszázs

november 20, 2013 · Posted in Masszázsok · Comment 

Az Orgazmus meditáció mellett ma egyértelműen ez a másik “sláger” masszázs, amit kérni szoktak tőlem! Mint a legtöbb erotikus masszázs esetében, a G-pont masszázsnál is a Tantra masszázs elemeit használom az első 20-25 percben, amíg teljesen ellazulsz és eljutsz a megfelelő mentális és izgalmi állapotba a továbblépéshez.

Ekkor már általában finoman a Jóni (Yoni) masszázs egyes elemeit használva a szemérem ajkak és a csikló környékét izgatva előkészítem a női nemi szervet, a jónit a befogadásra. Ez után finoman becsúsztatva az ujjam megkeresem a G-pontot, annak környezetét és a megfelelő mozdulatokkal finoman izgatni kezdem azt is. Ezt természetesen lehet kombinálni azzal, hogy a jóni külső masszírozása se maradjon abba, így több helyről egyszerre jut el a kéjérzet az agyba, ami különleges erotikus élményt jelent a legtöbb Nő számára!

Kinek ajánlott?

 • Tapasztalt erotikus masszázst kedvelőknek
 • Akiknek a jóni masszázs nem nyújt elég intenzív élményt
 • G-pont keresőknek

Jóni (Yoni) masszázs

november 15, 2013 · Posted in Masszázsok · Comment 

Mint a legtöbb erotikus masszázs esetében, a Jóni (Yoni) masszázsnál is a Tantra masszázs elemeit használom az első 20-25 percben, amíg teljesen ellazulsz és eljutsz a megfelelő mentális és izgalmi állapotba a továbblépéshez.

Ez után következhet a jóni, azaz a nő legédesebb szervének masszírozása külsőleg. Ez a masszázsfajta sosem hatol be a test mélyére, a hüvelyt nem érintjük, csak a külső részét a vénuszdombot, nagyajkakat, kisajkakat, csiklót simogatom, kényeztetem változó intenzitással, figyelve, hogy éppen mi esik jól.

A jóni szanszkrit eredetű szó, és a Tantrában nagy szeretetnek és tiszteletnek örvendő szentelt teret (templomot) jelent. A jóni-masszázs célja nem az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása. Amennyiben a masszázs mellékhatásaként az orgazmus is bekövetkezik, az sokkal intenzívebb és az egész testre kiterjedő élmény lesz.

Kinek ajánlott?

 • Akik már túl estek a mellmasszázson és szeretnének továbblépni
 • Különleges erotikus élményeket keresőknek
 • Akik a hüvelyi orgazmusnál jobban kedvelik a hüvelyen kívülit

Tantra masszázs

november 9, 2013 · Posted in Masszázsok · Comment 

A Tantra, Tantrikus masszázs egy több ezer éves múlttal rendelkező masszázsfajta. Gyakorlatilag a legtöbb mai modern erotikus masszázs, mint a G-pont, Jóni (Yoni), ESZO, Egész testes vagy akár csak a Mellmasszázs is ugyanezekre az alapokra épül. A test és a lélek összhangjának megteremtése a bőr finom simogatásával, különösen az érzékenyebb pontok környezetében, amíg az egész test egy erogén zónává nem válik. Közben lágy zene szól, finom illóolajok, gyertyák illata keveredik a levegőben és minden olyan csodálatos ilyenkor!

Van akit ez az erotikus meditatív állapot izgat legjobban, és ebben szeret minél tovább élvezkedni, de van aki nem éri be ennyivel, és valami még erőteljesebb élményt keres. Ilyenkor lehet áttérni finoman a Jóni (Yoni) vagy a G-pont intenzívebb izgatására, de akár az ESZO masszázsra is.

Kinek ajánlott?

 • Keleti világ felé nyitott hölgyeknek
 • Erotikus meditatív állapot kedvelőinek
 • Erotikus masszázzsal csak most ismerkedőknek
 • Bevezetésnek bármelyik masszázst választóknak

Egész testes masszázs

november 4, 2013 · Posted in Masszázsok · Comment 

Mint a legtöbb erotikus masszázs esetében, az egész testes masszázsnál is a Tantra masszázs elemeit használom az első 20-25 percben, amíg teljesen ellazulsz és eljutsz a megfelelő mentális és izgalmi állapotba a továbblépéshez.

Ez a masszázstípus gyakorlatilag a mellmasszázst, a jóni és a g-pont masszázst vegyíti a masszázs teljes ideje alatt és picit intenzívebb, mint a Tantrikus masszázs. Az egész testes masszázsnál változó intenzitással hol a melleket, hol a csiklót, vénuszdombot, kis- és nagyajkakat masszírozom, hol a G-pontot izgatom,  figyelve, hogy éppen mire vágysz, mi esne jól Neked. Ennél a masszázsfajtánál lehet a legszélesebb tapasztalatokat szerezni, hogy miből is állnak az erotikus masszázsok különböző fajtái, ezért kezdőknek kimondottan izgalmas lehet.

Kinek ajánlott?

 • Akik már kipróbálták a mellmasszázst és szeretnének tovább lépni
 • Akiknek a jóni masszázs túl intenzív élményt jelent
 • Akik nem elsősorban az orgazmust keresik, hanem inkább egy erősebb erotikával fűszerezett ellazulást szeretnének megtapasztalni

ESZO masszázs

november 3, 2013 · Posted in Masszázsok · Comment 

Az ESZO masszázs tulajdonképpen nem más, mint egy erotikus masszázs végén egy hosszú orgazmus, innen is az elnevezés: Elnyújtott Szexuális Orgazmus. Ennek a lényege, hogy a masszázs utolsó fázisában, amikor már közel jársz a csúcshoz, figyelve tested minden rezdülését, megpróbállak az intenzitás változtatásával a csúcs közelében tartani a lehető legtovább, aztán amikor bekövetkezik a várva várt orgazmus, annak idejét is a lehető leghosszabbra nyújtani.

Mint a legtöbb erotikus masszázs esetében, a ESZO masszázsnál is a Tantra masszázs elemeit használom az első 20-25 percben, amíg teljesen ellazulsz és eljutsz a megfelelő mentális és izgalmi állapotba a továbblépéshez. Ezek után az összes masszázsfajtát vegyítve (mellmasszázs, jóni masszázs, g-pont masszázs) juttatlak el az izgalmi állapot csúcsának közelébe, miközben feltérképezem az erogén zónákat, és azok által kiváltott izgalmi állapot intenzitását. Amikor már nagyon közel jársz a csúcshoz, akkor mindig egy picit lassítok, kevésbé izgatom, majd újra erősebben. Szép lassan azt érzed, hogy úgy játszom a testeden, mint egy hangszeren, ha igazán jó az összhang, akár fél óráig is folyamatosan orgazmus közeli állapotot lehet elérni, de az sem ritka, hogy közben többször is úgy érzed, orgazmusod volt, de utána sem szűnik, lankad az izgalmi szint, és élvezni tudod a folytatást is.

Talán ennél a masszázsfajtánál számít legtöbbet az összhang, ezért fontos hogy ismerjem a testeded érzékeny pontjait. Emiatt az igazán különleges ESZO élmények általában nem az első alkalommal jelentkeznek, hanem inkább a visszatérő Vendégeimnek tudom ajánlani a második, harmadik alkalom után.

Mellmasszázs

november 1, 2013 · Posted in Masszázsok · Comment 

Manapság ezt már egyre kevesebben kérik tőlem, de azért fent hagyom az oldalon, hátha épp ezt szeretnéd kipróbálni elsőnek!

Mivel ez a masszázsfajta elsősorban a mellekre koncentrál, ezért a hátra lévő időben meg-meg szakítva egy kis has, szeméremdomb, comb simogatással, végig a melleket simogatom, masszírozom változó intenzitással, figyelve hogy mi esik jól abban a pillanatban.

Az általam megtanult speciális mellmasszázs technika az erotikus izgatáson túl másban is kifejti pozitív hatását. Mérsékelten képes a mell növelésére és feszesebbé tételére, mivel a masszázs vérbőséget okoz és ez jótékonyan hat az ottani szövetekre is.

Kinek ajánlott?

 • Erotikus masszázzsal még csak most ismerkedőknek bevezetésként
 • Mellükre nagyon érzékenyeknek, akik nem vágynak magas hőfokú erotikus élményre, csak egy kicsit szeretnék megízesíteni a masszázst
 • Akik feszesebb melleket szeretnének

Orgazmus meditáció

augusztus 6, 2013 · Posted in Masszázsok · Comment 

A G-pont masszázs mellett ez a másik legtöbbet kért masszázs az utóbbi időben! Az Orgazmus Meditáció (OM) egy újkeletű meditációs technika, mely a nyugati világból, Amerikából indult el világhódító útjára. Ez a meditáció abban különbözik a hagyományos meditációktól, hogy itt az ellazult, kényelmes testhelyzetet felvéve nem egy semleges, ingermentes vagy ingerszegény környezetben kell végezni a meditációs gyakorlatot, hanem egy állandó, kellemes, bizsergető, erotikus izgatás mellett, ami különlegesebbé teszi az egész élményt. Az eredeti technikánál csak alul kell levenni a ruhát, de egyre többen élvezik a teljes mezítelenség extra izgalmát és választják ezt a formát.

Egy kényelmes, háton fekvő testhelyzetben a masszőr vezetésével elkezdődik a meditáció, miközben egy speciális kézmozdulattal a masszőr enyhén izgatni kezdi a csiklót és a hüvely bejáratát, esetleg a g-pont környékét. Ez az enyhe, de folyamatos izgatás a meditációval együtt egyre mélyebb, orgazmusközeli állapotot okoz, amiben ha megvan a kellő összhang a masszőr és vendége között, minél hosszabb időt lehet eltölteni. Az eredeti technika szerint az egész 15 perces, amiből 13 perc a masszázs és 2 perc a levezetés, de én azt vettem észre, hogy a magyar Nőknek ennél több időre van szükségük, nem csak az ellazuláshoz, hanem szeretik jobban kiélvezni az izgalmasabb szakaszát az OM technikának. Ha jön az orgazmus, nem szabad visszatartani, de közben meg kell próbálni nem gondolni semmi másra, csak engedni, ahogy a kellemes érzés szétterül az egész testben.

Természetesen nem lehet itt sem garantálni, hogy mindenkinél, minden alkalommal a meditáció során az orgazmus is bekövetkezik, de ennél az erotikus  masszázsfajtánál ennek az egyik legnagyobb az esélye. Ha valakinek problémája van az orgazmussal, érdemes több alkalommal is gyakorolni ezt a fajta elmélyülést, mert ez elősegíti, hogy később bármilyen környezetben könnyebben és mélyebben tudja átélni a kielégülés semmivel sem összehasonlítható érzését.

Kinek ajánlom?

 • Meditációt kedvelőknek
 • Különleges erotikus élményt keresőknek
 • Erotikus masszázsban még kezdő Vendégeknek
 • Akiknek problémájuk van az ellazulással, ráhangolódással
 • Akik nehezen szoktak elmenni, és ezen szeretnének változtatni

Tantra masszázs tanfolyam

július 21, 2013 · Posted in Tanfolyamok · Comment 

Szeretnéd megtanulni, hogyan varázsold el otthon a párodat egy különleges erotikus tantra masszázzsal?

A tantra masszázs egy nagyon különleges erotikus élmény nemcsak annak, aki kapja, hanem annak is, aki adja. Megtanít arra, hogy mennyire fontos a harmónia az életünkben, hogy szánjunk elegendő időt egymásra, magunkra, és ez különösen igaz a szexualitásunkra is. A ráhangolódás, az ellazulás, a finom érintések, az érzékek, a test felébresztése, mind-mind olyan folyamat, amire kell, de egyben meg is éri időt áldozni. Ez a masszázs nem arról szól, hogy a férfinek ejakulációja legyen, sőt, a tradicionális változatban ez tiltott is, mégis egy hihetetlen erős, szeretetteljes, mélyen erotikus élményt nyújt, mely a hagyományos kielégülés nélkül is tökéletesen egész, hiányérzet nélküli, a teljességet magába foglaló élményt jelent minden résztvevőnek. Erre a masszázsfajtára különösen igaz, hogy adni legalább annyira jó, mint kapni!

Itt is két lehetőség közül választhatsz:

 • Az oktatás alatt négyen vagyunk jelen, az oktatást vezető masszőz hölgy, egy férfi modell, Te és a partnered
 • Hárman vagyunk, Te, az oktatást vezető masszőz és egy férfi modell, aki szintén masszőr

Mind a kettőnek vannak előnyei és hátrányai természetesen. Az első változat előnyei:

 • Te csak a partneredhez érsz, az oktató csak a modellhez
 • A partnered növeli a biztonságérzetedet, főleg az első alkalommal segítség ez
 • A pároddal közös élmény a masszázs elsajátítása

Hátrányai:

 • Az első alkalmakkor biztosan ügyetlennek érzed majd magad, bizonytalan leszel, mit csinálsz jól, és mit rosszul, amit nem biztos, hogy látnia, éreznie kell a párodnak
 • A párok az esetek többségében nincsenek felkészülve lelkileg arra, hogy más emberek, párok előtt legyenek meztelenül, főleg izgalmi állapotban, és ők is ilyen embereket, párokat lássanak. Sokszor okoz féltékenységet egy ilyen helyzet
 • Ha az, akin tanulsz masszírozni, szintén kezdő a témában, nehezebben mondja el, hogy mi az, amit jól és mi az, amit rosszul csinálsz. Ez kintről kevésbé látható az oktató számára, és a modell sem tud azonnali visszajelzést adni neked
 • Lassabb a fejlődés, ezért drágább a tanulás

Néhány plusz előny a második változatnál:

 • Tapasztalataink szerint az első pár perc megilletődöttség után sokkal oldottabb a légkör és kellemesebb a hangulat, ha egyedül jössz. Nincs féltékenység, és egy kicsi extra izgalmat jelent, hogy egy meztelen férfit érzékien megérintesz
 • Azonnali visszajelzést kapsz a modelltől, aki szintén képzett masszőr, hogy mit érez, miközben masszírozod. Mi az, amit másképp kell csinálnod, hogy tökéletes legyen az élmény
 • Hatékonyabb az oktatás, gyorsabban haladsz, ezért pénzt is spórolsz

A fentiek miatt mi általában a második verziót javasoljuk, de természetesen Te döntöd el, melyiket választod! Egy átlagos képességű nőnek általában 2-3 alkalom kell ahhoz, hogy otthon bátran el merje kápráztatni párját új tudományával.

Ha bármilyen kérdésed lenne a masszázsoktatással kapcsolatban, keress bátran!

Lingam masszázs tanfolyam

július 21, 2013 · Posted in Tanfolyamok · Comment 

Szeretnéd megtanulni, hogyan varázsold el otthon párodat egy különleges lingam (pénisz) masszázzsal?

Nagyon sok férfi, aki egyébként kiegyensúlyozott, harmonikus párkapcsolatban él, időnként felkeres egy erotikus masszázzsal foglalkozó masszőzt, hogy a masszázson túl valamilyen különleges, izgalmas erotikus élményt kapjon. Úgy elégítsék ki, ahogy otthon sosem szokták… Pedig ezek a masszázstechnikák könnyen elsajátíthatók mindenkinek. Ha neked fontos, hogy a párodnak Te tudd megadni ezeket az élményeket, és ne kelljen ezért máshova mennie, akkor gyere el hozzánk, és tanuld meg a lingam masszázs titkait!

Két lehetőség közül választhatsz:

 • Az oktatás alatt négyen vagyunk jelen, az oktatást vezető masszőz hölgy, egy férfi modell, Te és a partnered
 • Hárman vagyunk, Te, az oktatást vezető masszőz és egy férfi modell, aki szintén masszőr

Mind a kettőnek vannak előnyei és hátrányai természetesen. Az első változat előnyei:

 • Te csak a partneredhez érsz, az oktató csak a modellhez
 • A partnered növeli a biztonságérzetedet, főleg az első alkalommal segítség ez
 • A pároddal közös élmény a masszázs elsajátítása

Hátrányai:

 • Az első alkalmakkor biztosan ügyetlennek érzed majd magad, bizonytalan leszel, mit csinálsz jól, és mit rosszul, amit nem biztos, hogy látnia, éreznie kell a párodnak
 • A párok az esetek többségében nincsenek felkészülve lelkileg arra, hogy más emberek, párok előtt legyenek meztelenül, főleg izgalmi állapotban, és ők is ilyen embereket, párokat lássanak. Sokszor okoz féltékenységet egy ilyen helyzet
 • Ha az, akin tanulsz masszírozni, szintén kezdő a témában, nehezebben mondja el, hogy mi az, amit jól és mi az, amit rosszul csinálsz. Ez kintről kevésbé látható az oktató számára, és a modell sem tud azonnali visszajelzést adni neked
 • Lassabb a fejlődés, ezért drágább a tanulás

Néhány plusz előny a második változatnál:

 • Tapasztalataink szerint az első pár perc megilletődöttség után sokkal oldottabb a légkör és kellemesebb a hangulat, ha egyedül jössz. Nincs féltékenység, és egy kicsi extra izgalmat jelent, hogy egy meztelen férfit intim helyeken is megérinthetsz, sőt, izgalmi állapotba hozol
 • Azonnali visszajelzést kapsz a modelltől, aki szintén képzett masszőr, hogy mit érez, miközben masszírozod. Mi az, amit másképp kell csinálnod, hogy tökéletes legyen az élmény
 • Hatékonyabb az oktatás, gyorsabban haladsz, ezért pénzt is spórolsz

A fentiek miatt mi általában a második verziót javasoljuk, de természetesen Te döntöd el, melyiket választod! Egy átlagos képességű nőnek általában 2-3 alkalom kell ahhoz, hogy otthon bátran el merje kápráztatni párját új tudományával.

Ha bármilyen kérdésed lenne a masszázsoktatással kapcsolatban, keress bátran!

Lingam + prosztata masszázs tanfolyam

július 20, 2013 · Posted in Tanfolyamok · Comment 

Ezt a tanfolyamot azoknak ajánlom, akik elvégezték a sima lingam masszázs tanfolyamot, és szeretnének még különlegesebb erotikus élményt, nagyobb kéjérzetet okozni partnerüknek, és nem ijednek meg attól, hogy olyan helyen is izgassa a párját, ahol eddig nem szokta… :-)

Nagyon sok férfi nincs tisztában a saját testével, megelégszenek azzal, hogy a pénisz az egyetlen erogén zónájuk. Pedig az ő testük is sok különleges élményt rejt, ha hajlandóak nyitottabbnak lenni. A prosztata megfelelő stimulálása vegyítve a pénisz hagyományos kézi vagy orális izgatásával új élményt jelenthet az erotika világában. Fokozza az izgalmat, sőt, másfajta orgazmust, ejakulációt eredményezhet. A prosztata masszázsnak két formája is létezik. Az elsőnél kívülről izgathatod a pénisz tövénél, a végbélnyíláshoz közel lévő részt, amely alatt dülmirigy is elhelyezkedik. A másiknál a végbélnyíláson becsusszantva az ujjadat, azon keresztül egy vékonyabb bőr és izomrétegen keresztül érhetsz el az előzőnél erősebb érzést, reakciót. A megfelelő higiénia miatt érdemes vékony gumikesztyűt vagy gumiujjat használni ilyenkor.

Az oktatás menete

Az oktatáson hárman vagyunk. A mozdulatokat egy gyakorlott masszőz oktató hölgy mutatja be rajtam, majd Neked is lehetőséged van kipróbálni. Én azonnal visszajelzést adok, hogy mit érzek közben, az oktató hölgy pedig kijavítja az esetleges hibás mozdulatokat. Először a hagyományos lingam masszázst vesszük át, ez teszi ki az oktatás nagyjából 2/3-át. Utána következik a kétféle prosztata masszázs begyakorlása, kombinálva az előzőekben tanult lingam masszázs fogásokkal.

Nemcsak azt tanulod meg, hol érdemes stimulálni a prosztatát, hanem ami ennél is fontosabb, milyen erősen szabad és érdemes ezt megtenni, ugyanis a férfiak dülmirigye egy igen kényes műszer, vigyázni kell rá. :-)

Kinek ajánlom ezt a tanfolyamot?

 • Akik elvégezték a sima lungam masszázs tanfolyamot
 • Akiket nem rémiszt meg, hogy egy férfi fenekébe nyúljanak és ott izgassák őt
 • Erotikus masszőzöknek, akik szeretnék a vendégeiket elkápráztatni


?>